De Clubkleding is binnen!

Yes, de nieuwe clubkleding is er en jullie bestellingen staan klaar. In dit bericht vind je informatie over het afhalen van de kleding, tips voor de controle van je bestelling en de incasso.

Afhalen nieuwe clubkleding:
Via een drive through kan de nieuwe kleding worden afgehaald op het adres Landgoed ’t Borghuis, Oldenzaalsestraat 135B in Losser. Voor een goed verloop zijn er 4 momenten gekozen, afhankelijk van de letter waarmee je achternaam begint is er een ophaalmoment voor je gereserveerd. Kom alleen op het juiste moment, want alleen dan ligt de kleding voor je klaar.

Dus:

  • Begint je achternaam met de letter A t/m G dan ben je welkom op dinsdag 18 mei van 19.00 tot 20.00.
  • Begint je achternaam met de letter H t/m L dan ben je welkom op dinsdag 18 mei van 20.00 tot 21.00.
  • Begint je achternaam met de letter M t/m R dan ben je welkom op donderdag 20 mei van 19.00 tot 20.00.
  • Begint je achternaam met de letter S t/m Z dan ben je welkom op donderdag 20 mei van 20.00 tot 21.00.


Controle van je bestelling:
We hebben de bestelling gepikt en daarna al 2 keer gecontroleerd. Dat was nodig omdat de leverancier niet altijd de juiste informatie op de verpakking heeft gezet. Voor de zekerheid vragen we je daarom om de bestelling vóór gebruik nogmaals te checken. Je bestelformulier tref je bij de bestelling aan. Onjuistheden en vragen kun je doormailen aan . Je kunt de kleding niet retour doen als de maat niet blijkt te kloppen door bijvoorbeeld je extra Coronakilo’s. De kleding is namelijk speciaal voor je gemaakt en we houden als club ook geen voorraad aan.

Waar moet je op letten?

  • Of de bestelling compleet is.
  • Of je de Powerline hebt of Elite hebt
  • Of de maat correct is, check met behulp van t label in de kleding
  • Of je een dameszeem of herenzeem hebt. Onderstaand zijn daarvan de plaatjes weergegeven zodat je dat kunt herkennen.
Links korte broek Elite, herkenbaar aan honingraad in de stof en rechts de korte broek Power
De zemen; links het herenzeem en rechts het dameszeem.

Incasso
De incasso volgt in mei en zal voor een aantal bestellingen iets lager zijn doordat de prijzen iets gunstiger uitvallen.
De kosten voor kleding die jullie ophalen/die uitgereikt wordt, zal vervolgens nog deze maand worden geïncasseerd. Daarnaast zal ook de contributie voor dit jaar worden geïncasseerd. Beide bedragen zullen apart van elkaar tegen het einde van de maand mei van jullie rekening af worden gehaald.

De kledingcommissie wenst je heel veel plezier met het fietsen in deze schitterende nieuwe kleding. Bij de eerstvolgende clubtocht hopen we jullie dan ook in deze nieuwe kleding te zien. De kleding wordt zo voordelig aangeboden door bijdragen van PartnerUp, 360Vastgoed, Bendy, Landgoed ’t Borghuis, Drankenspecialist ‘t Raedthuys, Clemens Morsink, Made bij ME, Rogelli en natuurlijk de club zelf.

Volgende bestelronde
Wil jij alsnog kleding bestellen? Dat kan! Begin juni volgt een nieuwe pas- en bestelronde. Stay Tuned.

Hartelijke fietsgroet van de kledingcommissie,
Astrid Olde Olthuis
Miranda Kok
Coen Telgenhof
Fridse Mobach