Vertrouwenspersoon

Iedereen binnen de LWC moet zich veilig en prettig voelen. Daarom is het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen zoveel mogelijk voorkomen worden. En daarnaast moet duidelijk zijn dat als er een incident is, waar je als lid terecht kunt. Wij maken als LWC gebruik van de vertrouwenspersonen van de NTFU. Je kunt bij (een van) hen …

Clubkleding bestellen

Reminder: Tot 19 mei staat de webshop weer open en kun je eenvoudig clubkleding bestellen. Klik op https://lwc.rogelli.com/  en maak eerst via ‘inloggen’ (rechtsboven op de pagina) je account aan. Als je al een account hebt, kun je daar ook inloggen. Vervolgens kun je naar hartenlust shoppen.

Zondag 2 juni Tecklenburg

Op zondag 2 juni gaan we met race en mtb’ers naar Tecklenburg, om daar een mooie route te fietsen. Zet deze alvast in je agenda en ga je mee met de MTB, meld je aan bij Bart Dikker () in verband met vervoer en groepen. De race zal om 8 uur per fiets vertrekken vanuit …

Zondag 26 mei LWC clubtocht: Kwaremont café koers

Zondag 26 mei organiseert de LWC de ‘Kwaremont café koers’. We starten zoals gebruikelijk om 9 uur bij het Lossers Hoes en eindigen met een hapje en een drankje bij café ‘t Readthuys in Losser. Deze clubtocht voor alle LWC leden is mede mogelijk gemaakt door drankenspecialist ’t Readthuys.

Instagram

De Losserse Wielerclub heeft sinds kort ook een Instagram account.De link naar het account is: https://www.instagram.com/lossersewielerclub?utm_source=qr&igsh=eGozNng1bHd2ZGo5 Je kunt er ondermeer de sfeerimpressie van de Strade di Twente zoals hieronder vinden: