Info avond Bentheimer Wald Tocht en ALV

De info avond is 5 februari om 19.30 uur tot 20.30 uur bij Heidemann.Hier achteraan volgt de Algemene Leden Vergadering van 20.30 uur tot 21.30 uur. De officiële uitnodiging hebben jullie reeds ontvangen.

Clubtocht en voorfietsen Bentheimer Waldtocht

Komende zondag gaan we de Bentheimer Waldtocht als clubtocht fietsen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf ’t Lossershoes en komen na afloop samen bij de Steenfabriek. Hier staat voor ons de koffie klaar met wat lekkers erbij.De uitzetters en voorfietsers worden verwacht om 8.30 uur en starten ook bij het bij ’t Lossershoes.

Oproep vrijwilligers

Momenteel is de MTB commissie druk bezig om de Bentheimerwaldtocht te organiseren. Op 18 februari is de dag dat deze tocht gefietst wordt. Een evenement waar we als LWC erg trots op zijn. Deelnemers uit de regio en zelfs uit heel Nederland nemen deel aan dit evenement. Er is veel werk te verzetten op 17 …

Nieuwjaarsborrel

Ook dit jaar staat de nieuwjaarsborrel weer op de agenda en wel op vrijdag 5 januari om 20.00 uur. Daar proosten wij op een sportief 2023. Samen blikken we terug en kijken we vooruit. Met speciaal aandacht voor onze brainstormsessie van afgelopen najaar en kennismaking met de Cycl-app. We zien je graag bij Café Heijdemann.

pepernoten bokbier tocht

Het was nog even spannend maar Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer gearriveerd in Nederland. En dat is weer het moment voor een clubtocht voor alle leden van de Losserse Wielerclub. Zondag 26 november staat de ‘pepernoten bokbier tocht’ wederom op het programma. Gezamenlijk starten we zoals gebruikelijk om 9:00 uur bij het Lossers Hoes …