Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 125.000,- beschikbaar! Ook de Losserse Wielerclub doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Losserse Wielerclub ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Vanaf 19 maart kun je je stem uitbrengen via de site van Rabobank Twente Oost.

Oproep aan alle leden
Het is voor de Losserse Wielerclub belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor begeleiding van de jeugd. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan de Losserse Wielerclub tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van de Losserse Wielerclub