Nieuwe pasavonden !

Hèhè, eindelijk kunnen we weer pasavonden organiseren voor de leden die nog niet in de gelegenheid zijn geweest om onze fantastisch nieuwe clubkleding te passen en te bestellen.

Op woensdag 7 juli en donderdag 8 juli kan er weer gepast en besteld worden bij Welkoop in Losser (Leusinkweg 1.

Let op: in principe zijn er geen coronamaatregelen meer waaraan we ons moeten houden, behalve dan de 1,5 meter afstand. Door die te waarborgen, kunnen we per keer maximaal 16 personen ontvangen. We hebben tijdsblokken van een half uur gemaakt. Je kunt je per half uur aanmelden via de website. Het eerste tijdsblok is om 18.00 uur en het laatste om 20.30 uur.


Merk en soorten kleding

We hebben gekozen voor dezelfde leverancier Rogelli. De pasvorm is hetzelfde als die van de vorige clubkleding. Er is weer keuze uit twee soorten stoffen bij het shirt met korte mouw en de korte broek. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen passen, dan kun je de maten van de vorige kleding aanhouden. Een bestelformulier kun je opvragen via

De kleding wordt naar verwachting in de loop van september geleverd.

Sponsoren

En natuurlijk zijn we hartstikke blij dat onze sponsoren weer financieel bijdragen aan de totstandkoming van onze kleding. Een hartelijk dank gaat dan ook uit naar: Sander van Kessel (360 Vastgoed/SBM), Roy Schoppink (Partner Up), René Heerink (Bendy), Clemens Morsink (Morsink Minikraan Verhuur), Marc Eenkhoorn (Made by ME), Theo de Kinkelder (Slijterij ’t Raedhuys), Huub van der Aa (Landgoed ’t Borghuis), Rogelli Sportswear en ook dank voor de inzet van B&T Bikestore.  

Korting

Ook de clubkorting van € 80 wordt weer gehanteerd op een eerste bestelling van een complete set: shirt lange mouw (of Gabba of winterjas), shirt korte mouw, korte en lange broek en een paar sokken. De overige artikelen en accessoires kunnen naar wens bijbesteld worden.

We hopen op deze manier het passen en bestellen voor iedereen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. Mochten er nog vragen zijn, mail die dan naar

Kledingcommissie LWC

Fridse Mobach – Coen Telgenhof – Miranda Kok – Astrid Olde Olthuis