Info Driedaagse 2019

Het tijdstip dat we afreizen naar de Eifel nadert al snel; nog even en we kunnen onze tassen inpakken. 72 leden hebben zich opgegeven voor dit prachtige weekeinde.

De groene Eifel

Indeling weekeinde:

Vrijdag 21 juni: verzamelen Op het plein voor het Lossers Hoes om 8.00 uur. Fietsen en bagage verdelen over de auto’s. Gezamenlijk vertrek om 8.30 uur. Aankomst ca. 11.00 uur, omkleden voor de eerste rit. De kamers zijn vanaf 15:00 uur beschikbaar.
Een rit van ongeveer 59 km voor de racefiets en 36 km voor de MTB-ers.
Om ca. 18.30 uur diner, daarna is de avond vrij.

Zaterdag 22 juni: Vanaf 7:00 uur ontbijt. Om 9.00 uur vertrek in clubkleding voor een etappe met keuze uit twee afstanden van 93 of 127 km voor de racefiets en 44, 49 of 58 km voor de MTB-ers. Om ca. 18.30 uur diner, daarna is de avond vrij.

Zondag 23 juni: Vanaf 7:00 uur ontbijt en weer stipt om 9.00 uur vertrek voor de derde etappe van 43 of 61 km voor de racefiets en 28 of 36 of 51 km voor de MTB-ers.
’s Middags terugreis naar Losser.

De kosten zijn € 100,- p.p. Indien je beschikt over een opdracht tot automatische betaling is het verschuldigde bedrag van je rekening afgeboekt. In het andere geval dien je het verschuldigde bedrag (als dit nog niet is gebeurd) zo spoedig mogelijk te voldoen. We gaan er van uit dat iedereen zaterdag in clubkleding fietst.

Kaiser Wilhelm Toren op de Hohen Acht

Uiteraard verwachten wij dat je fiets in een uitstekende technische staat verkeerd. Neem ook wat reservemateriaal mee zoals binnenband(en), buitenband, remblokjes (bij regenachtig weer zijn deze snel versleten), kabels, ketting, kettingspray. Het dragen van een valhelm is verplicht!

Ons overnachtingsadres is:

Hotel Zur Post
Brückenstraße 2
D-53505 Altenahr
T: +49 2643 9310

Parkeren bij het hotel

Rondom het Hotel is niet veel parkeergelegenheid (1 & 2). Aan de overzijde van de Ahr (brug over) is achter Hotel Lang ook parkeergelegenheid (3) gereserveerd voor Hotel Zur Post.

Wat moet je o.a. meenemen:

  • toiletartikelen
  • voldoende fietskleding
  • vrijetijdskleding
  • paspoort of ID-kaart
  • lunchpakket (voor vrijdag)
  • reservemateriaal voor je fiets

Indeling auto’s:
Klik hier voor de indeling van de auto’s.
Iedereen wordt dringend verzocht zich hier aan te houden.

Let Op!
Diegenen die de fiets op de aanhanger hebben staan worden verzocht deze (zonder bagage) op donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur af te leveren bij René Meijerink, Wiggersweg 5 te Losser. De auto met aanhanger vertrekt vrijdagochtend eerder omdat je met een aanhanger niet zo snel kunt opschieten. We hopen dan dat we allemaal ongeveer gelijktijdig op de plaats van bestemming zijn.

Altenahr

De begeleidingsbus vertrekt eveneens eerder dan de rest vanwege enkele voorbereidingen die nog getroffen moeten worden.

Groepsindeling:
Klik hier voor de groepsindeling.

Wil je bovenstaande info liever als een pdf uitprinten, klik dan hier.

Het weer in Altenahr