Willem Eenkhoorn winnaar eerste LWC wisselbeker

Willem neemt de wisselbeker in ontvangst

Op de goed bezochte en gezellige nieuwjaarsreceptie mocht Willem Eenkhoorn na het winnen van de quiz de eerste LWC wisselbeker in ontvangst nemen.

De avond begon met het gebruikelijke kopje koffie met een “nieuwjaarsknieperke”. Na de koffie een woordje van onze voorzitter waarin Fridse het programma voor vanavond aankondigde. Hij onderstreepte het belang van samen fietsen. Tevens maakte hij bekend dat de inschrijving voor de driedaagse geopend is.

Kees Witziers en Astrid Olde Olthuis doen met het team Kokki I mee aan de Alpe d’Huzes. Zij gaven uitleg over de aanleiding en het bekende evenement. Zij hopen uiteraard op jullie geestelijke en niet onbelangrijke financiële steun.

Hierna was het de beurt aan Coen Telgenhof Oude Coehorst met een zeer interessante presentatie over zijn Baum Cycles endurance team. De eerste professionele ploeg speciaal opgericht voor 24 uurs races op een racefiets. De wedstrijden vinden plaats op bekende racecircuits.  Zo bezochten ze in 2017 Monza (ITA), Zandvoort (NED), Nordschleife (GER),  LeMAns (FRA), BrandsHatch (GB). De oplettende kijker herkend Coen in het filmpje.

Daarna was het de beurt aan onze quizmaster Sander Velthuis. Hij stelde vragen waarop twee antwoorden mogelijk waren. De deelnemers moesten link of rechts van een denkbeeldige lijn bij het juiste antwoord gaan staan. Uiteindelijk bleef Willem Eenkhoorn als enige over en was daarmee de gelukkige winnaar van de eerste LWC wisselbeker.