Sport infomarkt Losser

Losser opent Nationale Sportweek 2015 met Sport-infomarkt op Raadhuisplein

Poster-sportinfomarkt-Losser-2015De gemeente Losser organiseert voor alle bewoners in de gemeente Losser voor de eerste keer een Sportinfomarkt op vrijdag 17 april a.s. van 17.00- 21.00 uur op het Raadhuisplein, ter opening van de Nationale Sportweek 2015.

Doel
Doel van deze Sportinfomarkt is om inwoners uit de Gemeente Losser te informeren over de sport en beweeg mogelijkheden bij hen in de buurt. In de hoop dat er steeds meer mensen gaan meer gaan bewegen of sporten in verenigingsverband.

Raadhuisplein wordt Olympisch plein
Het Raadhuisplein wordt omgetoverd tot een Olympisch plein waarbij sportverenigingen interactief hun sport promoten door middel van een demonstratie op het Olympisch plein of door een optreden op het podium. Daarnaast krijgen alle sportverenigingen een gratis kraam aangeboden om informatie te geven over hun club aan de burgers. De Sport-info markt is een prachtige gelegenheid voor de sportverenigingen om hun sportaanbod in de schijnwerpers te zetten.

Deelnemende sportverengingen zijn:
De belangstelling is groot onder de sportverenigingen voor dit evenement.
Er hebben 18 sportverenigingen/sport gerelateerde instanties zich aangemeld.
AJC,69, KVV Losser, Twentse Duikvereniging, Hockeyclub Losser, AV Iphitos, Sportclub Overdinkel, AGV Losser, Long-Fu-Shaolin-Kempo SK2.0-IJsclub Losser, Losserse Wielerclub, Blue Cap IJshockey, Olmympic Gym, Fit-Punt Losser, Recreatie Sport Losser, Zwemclub Losser, De Klup aangepast sporten, Golbach Sport, Hallo Losser

Entree
De entree is gratis!