Info Driedaagse 2018

Het tijdstip dat we afreizen naar Weserbergland nadert al snel; nog even en we kunnen onze tassen inpakken. 57 leden hebben zich opgegeven voor dit prachtige weekeinde.

Uitzicht op Höxter vanaf Corvey

Indeling weekeinde:

Vrijdag 22 juni: verzamelen Op het plein voor het gemeentehuis om 7.00 uur. Fietsen en bagage verdelen over de auto’s. Gezamenlijk vertrek om 7.30 uur. Aankomst ca. 10.00 uur, omkleden voor de eerste rit. De kamers zijn vanaf 14:00 uur beschikbaar. Een rit van ongeveer 67 of 98 km voor de racefiets en 38 km voor de MTB-ers. Om ca. 18.30 uur diner, daarna is de avond vrij.

Zaterdag 23 juni: Vanaf 7:00 uur ontbijt. Om 9.00 uur vertrek in clubkleding voor een etappe met keuze uit twee afstanden van 92 of 147 km voor de racefiets en 74 km voor de MTB-ers. Om ca. 18.30 uur diner, daarna is de avond vrij.

Zondag 24 juni: Vanaf 7:00 uur ontbijt en weer stipt om 9.00 uur vertrek voor de derde etappe van 41 of 60 km voor de racefiets en 25 of 37 km voor de MTB-ers. ’s Middags terugreis naar Losser. Zowel zaterdag als zondag wordt gezorgd voor een ontbijt en lunchpakket en vrijdag en zaterdag is een warme maaltijd inbegrepen.

De kosten zijn € 90,- p.p. Indien je beschikt over een opdracht tot automatische betaling is het verschuldigde bedrag van je rekening afgeboekt. In het andere geval dien je het verschuldigde bedrag (als dit nog niet is gebeurd) zo spoedig mogelijk te voldoen. We gaan er van uit dat iedereen zaterdag in clubkleding fietst.

De Köterberg

Uiteraard verwachten wij dat je fiets in een uitstekende technische staat verkeerd. Neem ook wat reservemateriaal mee zoals binnenband(en), buitenband, remblokjes (bij regenachtig weer zijn deze snel versleten), kabels, ketting, kettingspray. Het dragen van een valhelm is verplicht!

Ons overnachtingsadres is:

Ringhotel Niedersachsen
Grubestr. 3-7
37671 Höxter/ Weserbergland
T: +49-5271 688-0

Wat moet je o.a. meenemen:

  • toiletartikelen
  • voldoende fietskleding
  • vrijetijdskleding
  • paspoort of ID-kaart
  • lunchpakket (voor vrijdag)
  • reservemateriaal voor je fiets

Indeling auto’s:
Klik hier voor de indeling van de auto’s.
Iedereen wordt verzocht zich hier aan te houden.

Je kunt hier alle kanten op

Let Op!
Diegenen die de fiets op de aanhanger hebben staan worden verzocht deze (zonder bagage) op donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur af te leveren bij René Meijerink, Wiggersweg 5 te Losser. De auto met aanhanger vertrekt vrijdagochtend eerder omdat je met een aanhanger niet zo snel kunt opschieten. We hopen dan dat we allemaal ongeveer gelijktijdig op de plaats van bestemming zijn.

De begeleidingsbus vertrekt eveneens eerder dan de rest vanwege enkele voorbereidingen die nog getroffen moeten worden.

Groepsindeling:
Klik hier voor de groepsindeling.

Wil je bovenstaande info liever als een pdf uitprinten, klik dan hier.