De Hollandse 100

De Hollandse 100: 10 km schaatsen + 90 km fietsen

hollandse100

Op zondag 8 maart wordt de eerste editie van De Hollandse 100 verreden. Een oer-Hollandse duatlonbestaande uit twee onderdelen: schaatsen en fietsen. De race begint met 10km schaatsen en wordt vervolgd door 90km fietsen. Het evenement wordt georganiseerd om geld op te halen voor Lymph&Co. Een stichting die zich inzet tegen lymfklierkanker.

martinbMijn actie: LOVE LIVE -LIFE IT!lympco_logo
Een aantal jaren geleden werd bij mij deze ziekte geconstateerd. Ik heb het geluk gehad dat ik ben hersteld en heb mijn leven weer kunnen oppakken. Laten we er samen voor zorgen dat meer mensen van deze ziekte herstellen. Goed onderzoek kost veel geld, daarom doe ik mee aan deze actie. Steun mij en doneer!
Martin Dijkhuis http://www.dehollandse100.nl/actie/martin-dijkhuis-10

Het Lymph&Co fonds is een stichting die grensverleggend onderzoek steunt om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Lymph&Co gelooft in innovatie als oplossing voor de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid. De sleutel hiervoor is excellentie: de beste ideeën van de beste onderzoekers bieden de beste oplossingen voor mens en maatschappij.

Lymph&Co is gestart door Bernhard van Oranje.