De clubkleding is binnen!

Yes, de nieuwe clubkleding is er en de bestellingen voor degene die besteld heeft, staan klaar. In dit bericht vind je informatie over het afhalen van de kleding, tips voor de controle van je bestelling en de incasso.

Afhalen nieuwe clubkleding:

Via een drive through kan de nieuwe kleding worden afgehaald op het adres Landgoed ’t Borghuis, Oldenzaalsestraat 135B in Losser op woensdagavond 15 december tussen 18.30 en 21.00 uur.

Controle van je bestelling:

We hebben de bestelling gepikt en gecontroleerd. Voor de zekerheid vragen we je om de bestelling vóór gebruik nogmaals te checken. Je bestelformulier tref je bij de bestelling aan. Onjuistheden en vragen kun je doormailen aan Je kunt de kleding niet retour doen als je niet de juiste maat hebt besteld en/of de kleding nu niet blijkt de passen. De kleding is namelijk speciaal voor je gemaakt en we houden als club ook geen voorraad aan.

Waar moet je op letten?

• Of de bestelling compleet is.
• Of je de Powerline hebt of Elite hebt
• Of de maat correct is, check met behulp van het label in de kleding

Links korte broek Elite, herkenbaar aan honingraad in de stof en rechts de korte broek

Incasso

Het bedrag van jullie bestelling wordt automatisch geïncasseerd en wordt eind van de maand van jullie rekening gehaald.

De kledingcommissie wenst je heel veel plezier met het fietsen in deze schitterende nieuwe kleding. Bij de eerstvolgende clubtocht hopen we jullie dan ook in deze nieuwe kleding te zien. De kleding wordt zo voordelig aangeboden door bijdragen van PartnerUp, 360Vastgoed, Bendy, Landgoed ’t Borghuis, Drankenspecialist ‘t Raedthuys, Clemens Morsink, Made bij ME, Rogelli, Bike & Travel en natuurlijk LWC zelf.
Hartelijke fietsgroet van de kledingcommissie,

Miranda Kok
Coen Telgenhof
Fridse Mobach
Astrid Olde Olthuis