Info driedaagse 2024

Het tijdstip dat we afreizen naar het Sauerland nadert al snel; nog even en we kunnen onze tassen inpakken. 35 leden hebben zich opgegeven voor dit prachtige weekeinde.

Indeling weekeinde:

Vrijdag 21 juni: verzamelen op het plein voor het gemeentehuis om 8.30 uur. Fietsen en bagage verdelen over de auto’s. Gezamenlijk vertrek om 9.00 uur. Aankomst ca. 11.30 uur, omkleden voor de eerste rit. De kamers zijn vanaf 15:00 uur beschikbaar
Een rit van ongeveer 57 km voor de racefiets en 47,4 km voor de MTB-ers.
Om ca. 18.30 uur barbecueën, daarna is de avond vrij.
Om 9:00 uur EK Voetbal: Nederland-Frankrijk.

Zaterdag 22 juni: Vanaf 7:30 uur ontbijt. Om 9.00 uur vertrek in clubkleding voor een etappe met keuze uit twee afstanden van 92 of 130 km voor de racefiets en 61,9 km voor de MTB-ers.

Zondag 23 juni: Vanaf 7:30 uur ontbijt en weer stipt om 9.00 uur vertrek voor de derde etappe van 47 km voor de racefiets en 42,2 km voor de MTB-ers. ’s Middags terugreis naar Losser.

Zowel zaterdag als zondag wordt gezorgd voor een ontbijt en lunchpakket en vrijdag en zaterdag is een warme maaltijd inbegrepen.

De kosten zijn € 150,- p.p. Indien je beschikt over een opdracht tot automatische betaling is het verschuldigde bedrag van je rekening afgeboekt. In het andere geval dien je het verschuldigde bedrag (als dit nog niet is gebeurd) zo spoedig mogelijk te voldoen. We gaan er van uit dat iedereen zaterdag in clubkleding fietst.

Uiteraard verwachten wij dat je fiets in een uitstekende technische staat verkeerd. Neem ook wat reservemateriaal mee zoals binnenband(en), buitenband, remblokjes (bij regenachtig weer zijn deze snel versleten), kabels, ketting, kettingspray. Het dragen van een valhelm is verplicht!

Ons overnachtingsadres is:
Naturhotel Hochheide
Kampweg 14
34508 Willingen-Hochsauerland
T: +49 (0)5632 6060

Wat moet je o.a. meenemen:
– toiletartikelen
– voldoende fietskleding
– vrijetijdskleding
– paspoort of ID-kaart
– lunchpakket (voor vrijdag)
– reservemateriaal voor je fiets

Indeling auto’s
De indeling van de auto’s vindt je hier.
Iedereen wordt dringend verzocht zich hier aan te houden zodat we met zo weinig mogelijk auto’s onderweg zijn. Zo besparen we kostbare brandstof en het milieu.

Groepsindeling:
Klik hier om de groepsindeling te openen.

Routes
De routes kun je hier vinden.

Inlichtingen: Hans Riekert, tel. 06-23424490

Wil je bovenstaande info liever als een pdf uitprinten, klik dan hier.