Info driedaagse 2023

Het tijdstip dat we afreizen naar de Eifel nadert al snel; nog even en we kunnen onze tassen inpakken. 28 leden hebben zich opgegeven voor dit prachtige weekeinde.

Indeling weekeinde

Vrijdag 23 juni: verzamelen Op het plein voor het gemeentehuis om 8.00 uur. Fietsen en bagage verdelen over de auto’s. Gezamenlijk vertrek om 8.30 uur. Aankomst ca. 11.00 uur, omkleden voor de eerste rit. De kamers zijn vanaf 14:00 uur beschikbaar.
Een rit van ongeveer 40 of 67 km voor de racefiets en 26 of 41 km voor de MTB-ers.
Om ca. 18.30 uur diner, daarna is de avond vrij.

Zaterdag 24 juni: Vanaf 7:00 uur ontbijt. Om 9.00 uur vertrek in clubkleding voor een etappe met keuze uit twee afstanden van 90 of 135 km voor de racefiets en 25, 52, 62 of 92 km voor de MTB-ers.

Zondag 25 juni: Vanaf 7:00 uur ontbijt en weer stipt om 9.00 uur vertrek voor de derde etappe van 42 of 64 km voor de racefiets en 31 km voor de MTB-ers. ’s Middags terugreis naar Losser.

Zowel zaterdag als zondag wordt gezorgd voor een ontbijt en lunchpakket en vrijdag en zaterdag is een warme maaltijd inbegrepen.

De kosten zijn € 125,- p.p. Indien je beschikt over een opdracht tot automatische betaling is het verschuldigde bedrag van je rekening afgeboekt. In het andere geval dien je het verschuldigde bedrag (als dit nog niet is gebeurd) zo spoedig mogelijk te voldoen. We gaan er van uit dat iedereen zaterdag in clubkleding fietst.

Uiteraard verwachten wij dat je fiets in een uitstekende technische staat verkeerd. Neem ook wat reservemateriaal mee zoals binnenband(en), buitenband, remblokjes (bij regenachtig weer zijn deze snel versleten), kabels, ketting, kettingspray. Het dragen van een valhelm is verplicht!

Ons overnachtingsadres

Hotel Ruland
Brückenstraße 6
D-53505 Altenahr
T: +49 2643 8318

Wat moet je o.a. meenemen

toiletartikelen
voldoende fietskleding
vrijetijdskleding
paspoort of ID-kaart
lunchpakket (voor vrijdag)
reservemateriaal voor je fiets

Indeling auto’s

De indeling van de auto’s vindt je hier.
Iedereen wordt dringend verzocht zich hier aan te houden zodat we met zo weinig mogelijk auto onderweg zijn. Zo besparen we kostbare brandstof en het milieu.

Groepsindeling:

Klik hier om de groepsindeling te openen.

Routes

De GPS-routes kun je hier vinden.

Let Op!

Diegenen die de fiets op de aanhanger hebben staan worden verzocht deze (zonder bagage) op donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur af te leveren bij René Meijerink, Wiggersweg 5 te Losser. De auto met aanhanger vertrekt vrijdagochtend eerder omdat je met een aanhanger niet zo snel kunt opschieten. We hopen dan dat we allemaal ongeveer gelijktijdig op de plaats van bestemming zijn.
De begeleidingsbus vertrekt eveneens eerder dan de rest vanwege enkele voorbereidingen die nog getroffen moeten worden.

Inlichtingen

Hans Riekert, tel. +31 623424490.
Henk Noordkamp +31 622181270

Wil je bovenstaande info liever als een pdf uitprinten, klik dan hier.


Das Wetter in Altenahr