Info driedaagse 2022

Het tijdstip dat we afreizen naar het Sauerland nadert al snel; nog even en we kunnen onze tassen inpakken. 62 leden hebben zich opgegeven voor dit prachtige weekeinde.

Indeling weekeinde:

Vrijdag 20 mei: verzamelen op het plein voor het gemeentehuis om 8.30 uur. Fietsen en bagage verdelen over de auto’s. Gezamenlijk vertrek om 9.00 uur. Aankomst ca. 11.30 uur, omkleden voor de eerste rit. De kamers zijn vanaf 15:00 uur beschikbaar
Een rit van ongeveer 50 of 75 km voor de racefiets en 19 of 44 km voor de MTB-ers.
Om ca. 18.30 uur diner, daarna is de avond vrij.

Zaterdag 21 mei: Vanaf 7:00 uur ontbijt. Om 9.00 uur vertrek in clubkleding voor een etappe met keuze uit twee afstanden van 85 of 132 km voor de racefiets en 60 of 61 km voor de MTB-ers.

Zondag 22 mei: Vanaf 7:00 uur ontbijt en weer stipt om 9.00 uur vertrek voor de derde etappe van 54 km voor de racefiets en 40 of 40 km voor de MTB-ers. ’s Middags terugreis naar Losser.

Zowel zaterdag als zondag wordt gezorgd voor een ontbijt en lunchpakket en vrijdag en zaterdag is een warme maaltijd inbegrepen.

De kosten zijn € 100,- p.p. Indien je beschikt over een opdracht tot automatische betaling is het verschuldigde bedrag van je rekening afgeboekt. In het andere geval dien je het verschuldigde bedrag (als dit nog niet is gebeurd) zo spoedig mogelijk te voldoen. We gaan er van uit dat iedereen zaterdag in clubkleding fietst.

Uiteraard verwachten wij dat je fiets in een uitstekende technische staat verkeerd. Neem ook wat reservemateriaal mee zoals binnenband(en), buitenband, remblokjes (bij regenachtig weer zijn deze snel versleten), kabels, ketting, kettingspray. Het dragen van een valhelm is verplicht!

Ons overnachtingsadres is:
Posthotel Usseln
Korbacher Str. 14
34508 Willingen
T: +49 (0) 5632 94 95 0

Wat moet je o.a. meenemen:
toiletartikelen
voldoende fietskleding
vrijetijdskleding
paspoort of ID-kaart
lunchpakket (voor vrijdag)
reservemateriaal voor je fiets

Indeling auto’s
De indeling van de auto’s vindt je hier.
Iedereen wordt dringend verzocht zich hier aan te houden zodat we met zo weinig mogelijk auto onderweg zijn. Zo besparen we kostbare brandstof en het milieu.

Groepsindeling:
Klik hier om de groepsindeling te openen.

Routes
De routes kun je hier vinden.

Let Op!
Diegenen die de fiets op de aanhanger hebben staan worden verzocht deze (zonder bagage) op donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur af te leveren bij René Meijerink, Wiggersweg 5 te Losser. De auto met aanhanger vertrekt vrijdagochtend eerder omdat je met een aanhanger niet zo snel kunt opschieten. We hopen dan dat we allemaal ongeveer gelijktijdig op de plaats van bestemming zijn.
De begeleidingsbus vertrekt eveneens eerder dan de rest vanwege enkele voorbereidingen die nog getroffen moeten worden.

Inlichtingen: Hans Riekert, tel. (053) 538 86 62.

Wil je bovenstaande info liever als een pdf uitprinten, klik dan hier.


Das Wetter in Köln