De vlag uit voor de nieuwe clubkleding !

Met trots presenteren wij onze nieuwe clubkleding. We zijn een behoorlijke tijd bezig geweest met het ontwerp, zoeken naar sponsoren, welke stoffen, type kleding, leverancier, prijsvergelijk en noem maar op. Dat heeft geresulteerd in een prachtig nieuw fietstenue. En graag laten we jullie daarmee kennis maken op de komende pasavonden. Lees onderstaande info zorgvuldig door.

Dinsdag 13 oktober, donderdag 15 oktober, dinsdag 20 oktober en donderdag 22 oktober van 18:00 tot 21:00 uur bij de Steenfabriek in Losser.

Let op: we houden de coronarichtlijnen van het RIVM aan. Dat betekent dat we per uur twee groepen van maximaal 8 personen kunnen ontvangen. Je kunt je per heel uur (18 uur, 19 uur en 20 uur) aanmelden via de website. Kom dus niet spontaan zonder aanmelding naar de Steenfabriek. We kunnen je dan namelijk niet helpen.

Bij de Steenfabriek word je ontvangen en aangegeven welke looproute je dient te nemen. Bij de entree staat desinfectiegel klaar en je wordt geacht een mondkapje te dragen. Na het passen word je geholpen het bestelformulier in te vullen en daarna kun je het pand weer verlaten. We kunnen je helaas geen koffie of thee aanbieden die avond omdat we ons strikt aan de richtlijnen willen houden.

We hebben gekozen voor dezelfde leverancier Rogelli. De pasvorm is hetzelfde als die van de vorige clubkleding. Er is weer keuze uit twee soorten stoffen bij het shirt met korte mouw en de korte broek. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen passen, dan kun je de maten van de vorige kleding aanhouden. Een bestelformulier kun je opvragen via

De kleding wordt naar verwachting in de loop van het eerste kwartaal volgend jaar geleverd, maar we laten alvast het ontwerp in deze nieuwsbrief zien. Tijdens de pasavonden laten we alle kledingtypen zien op grote presentatieborden.

En natuurlijk zijn we hartstikke blij dat onze sponsoren weer financieel bijdragen aan de totstandkoming van onze kleding. Een hartelijk dank gaat dan ook uit naar: Sander van Kessel (360 Vastgoed/SBM), Roy Schoppink (Partner Up), René Heerink (Bendy), Clemens Morsink (Morsink Minikraan Verhuur), Marc Eenkhoorn (Made by ME), Theo de Kinkelder (Slijterij ’t Raedhuys), Huub van der Aa (Landgoed ’t Borghuis), Rogelli Sportswear en ook dank voor de inzet van B&T Bikestore.

Ook de clubkorting van € 80 wordt weer gehanteerd op een eerste bestelling van een complete set: shirt lange mouw (of Gabba of winterjas), shirt korte mouw, korte en lange broek en een paar sokken. De overige artikelen en accessoires kunnen naar wens bijbesteld worden.

We hopen op deze manier het passen en bestellen voor iedereen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken. Mochten er nog vragen zijn, mail die dan naar

Kledingcommissie LWC
Fridse Mobach – Coen Telgenhof – Miranda Kok – Astrid Olde Olthuis