Bestellen van nieuwe clubkleding

Van de pasavonden die we in oktober wilden organiseren, kon er maar eentje door gaan. Op dit moment is er nog geen uitzicht op het opnieuw inplannen van nieuwe. Wel willen we graag, als er versoepelingen zijn, de nieuwe kleding zo snel mogelijk bestellen. Door nu alvast jullie bestelling digitaal aan te leveren, helpen jullie ons hiermee enorm.

Dit kan eenvoudig door één van de formulieren in de bijlage in te vullen. Het Excelbestand kan digitaal ingevuld worden en gemaild worden aan: Dat heeft natuurlijk onze voorkeur. Kies je voor het PDF bestand, dan kun je deze printen, invullen, inscannen en naar hetzelfde mailadres sturen. Lukt het niet om te scannen, dan mag je het geprinte formulier in de brievenbus aan de Sportlaan 40 in Losser gooien. Zet er wel even je telefoonnummer bij, zodat we even kunnen bellen mochten we vragen hebben.

De pasvorm van de kleding is hetzelfde als van de vorige kleding. De Elite-lijn komt overeen met de Q-line (wat dunnere stof) van de vorige kleding en de Power-lijn met Anniversary (wat dikker). Ben je niet van maat gewisseld dan kun je dezelfde maten van de vorige kleding aanhouden. Passen is dan niet nodig. Informatie over de kleding vindt je op onze website.

Ook de clubkorting van € 80 wordt weer gehanteerd op een eerste bestelling van een complete set: shirt lange mouw (of Gabba of winterjas), shirt korte mouw, korte en lange broek en een paar sokken. De overige artikelen en accessoires kunnen naar wens bijbesteld worden.

Mochten er nog vragen zijn of heb je hulp nodig bij het invullen van het formulier, mail die dan met je telefoonnummer erbij vermeld naar: Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.
Kledingcommissie LWC

Bestelformulieren
Klik hier voor het bestelformulier als een Excel-bestand
Klik hier voor het bestelformulier als PDF-bestand